Catar Ořechová Pasta 330G
Kešu ořechy získaly své jméno podle specifického tvaru, který připomíná ledvinu. Na rozdíl od ostatních ořechů se vyznačují jemnou a jasnou sladkostí. Kešu máslo, díky své jednoduché kompozici, je schopno poskytnout řadu cenných vitamínů a minerálů pro lidské tělo. Zdravé nenasycené mastné kyseliny si zaslouží zvláštní pozornost. Kromě toho nám kešu ořechy dodávají dávku potřebných vitamínů: A, D, E a K, stejně jako minerály jako: vápník, fosfor, draslík, měď a železo. Kešu ořechy nejsou jen vynikajícím zdrojem energie, vitamínů a minerálů, ale také bílkovin. Proto se mohou ukázat jako cenný doplněk stravy pro osoby, které denně vynechávají maso a živočišné produkty. Mohou být úspěšně použity do omáček a salátových dresinků a také do suché asijské kuchyně.